• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wij kunnen met onze innovatieve coatings op een snelle en eenvoudige manier de levensduur van de meest uiteenlopende objecten met minimaal 10 jaar verlengen. En u heeft maar weinig down time. Onze producten zijn zelfs geschikt om op een natte of roestige ondergrond aan te brengen!

 

Pro Rail – conserveren van kanonvoeten

In opdracht van Pro Rail hebben wij onlangs kanonvoeten langs het spoor geconserveerd. De oude coating hebben wij verwijderd met een straalcompressor. De Pro Rail inspecteur heeft de behandeling beoordeeld: "inspectie na aanbrengen, de coating is glashard". Een mooi compliment!

Test Garantietermijn Rijkswaterstaat

Voor een opdracht voor Rijkswaterstaat is onze coating getest op de garantietermijn van onze coating op een bestaande damwand onderwater. De test is meer dan geslaagd, want er is bewezen dat wij onder water kunnen conserveren en een garantie kunnen afgeven van 10 tot 15 jaar. Een mooi resultaat.

 

Conserveren brug Kerkeland - Gemeente Enkhuizen

Brug Kerkeland in Enkhuizen is volledig geconserveerd. De brug kan weer vele jaren mee. Er is zowel boven- als onderwater geconserveerd. Door de garantietermijn die wij kunnen afgeven is de levensduur aanzienlijk verlengd.

 

Renoveren kademuur Broeckse Sluis - Waterschap Rivierenland

De kademuur bij Broeckse Sluis hebben wij succesvol gerenoveerd en voorzien van een goede coating. Zowel boven- als onderwater. De levensduur van deze kademuur is weer aanzienlijk verlengd!

 

Conserveren Meerpalen - Transnational Blenders

Bij Transnational Blenders BV Dordrecht zijn de meerpalen zowel boven- als onderwater voorzien van een goede coatinglaag. Hiermee is de levensduur van deze meerpalen aanzienlijk verlengd! De meerpalen hoeven niet drooggelegd te worden wat enorm veel tijd bespaart. Ook plaatsten wij wrijfhout en zijn de trossenbegeleiders gerepareerd. Dit in samenwerking met J.A. Balck BV Shiprepair en MariFlex Group.

 

Conserveren Damwanden - Rijkswaterstaat

Bij het aanbrengen van onze unieke en milieuvriendelijke coating heeft u nauwelijks last van downtime. het is natuurlijk op natte, roestige en nauwelijks voorbehandelde oppervlakten aan te brengen. De coating hard snel uit, ook tijdens natte omstandigheden.

 

Conserveren Spoorstaven - VolkerRail

Voor VolkerRail conserveerden wij spoorstaven. Door onze coating is de levensduur verlengd en zijn de staven weer optimaal beschermd. De voorbehandeling is snel en eenvoudig en de coating kan onder alle weersomstandigheden worden aangebracht. Zo bespaart u een hoop tijd.

Stralen, primer en coating - Sleepboot van Dick Bos Sleepdienst

Voor, tijdens en na onze behandeling. De TINY van Dick Bos Sleepdienst is weer als nieuw! Op Wed.K. Brouwer Scheepswerf BV kreeg TINY een complete make over. Ook onder de indruk van het resultaat en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.