• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Delta Equipment is hét bedrijf voor het (specialistisch) conserveren van objecten onder, boven of op de waterlijn. Denk bijvoorbeeld aan kademuren, meerpalen, stalen kunstwerken, sluizen. Maar ook bijvoorbeeld spoor(-delen). Wij beschikken over verschillende materialen en UHP units, zodat wij ook de volledige voorbehandeling voor u uit handen kunnen nemen. 

Delta Equipment kan met onze innovatieve coatings op een snelle en eenvoudige manier de levensduur van de meest uiteenlopende objecten met minimaal 10 jaar verlengen. En u heeft maar weinig down time. Onze producten zijn zelfs geschikt om op een natte of roestige ondergrond aan te brengen!

Wij kunnen onderwater conserveren. Het object hoeft niet drooggelegd te worden, middels onze milieuvriendelijke manbak!
Dit scheelt u enorm veel tijd en geld! Onze producten zijn milieuvriendelijk. Oude roest en coating-overblijfselen voeren wij af met ons onderwater afvoersysteem. Zo is er geen sprake van vervuiling en voldoen wij, samen met u, aan de wettelijk vastgestelde inspanningsverplichting

Voor wij beginnen voeren wij, of externe inspecteurs, een water en omgeving check uit. Ook inspecteren wij ons werk op wet/dry film thickness e.d. U bent verzekerd van een goed product op de juiste wijze aangebracht.