• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Delta Equipment is uw partner voor het aanbrengen van de unieke coatings en primers die wij afnemen van de Alfa Service Group.

Deze zijn uitermate geschikt voor het conserveren van objecten onder, boven of op de waterlijn. Denk bijvoorbeeld aan kademuren, meerpalen, stalen kunstwerken, sluizen. 

Maar ook bijvoorbeeld spoor(-delen). Wij hebben de ervaring met het op de juiste manier voorbehandelen en aanbrengen van onze coatings. Wij staan graag met onze expertise voor u klaar!

Hieronder ziet u een aantal "boven water projecten".

Schiphol, conserveren van een tijdelijke brug.

Schiphol, conserveren van een tijdelijke brug.

In opdracht van Janson Bridgen heeft Schildersbedrijf van Ginkel de stalen constructie van een tijdelijke brug met onze coating geconserveerd. Het betreft een stalen constructie welke dienst doet als pijlers van een tijdelijke brug. Doordat het regenachtig was, hebben we gekozen voor het product RL 500 PF Traffic Grey. De schilders van Schildersbedrijf van Ginkel vinden het een fijn product om mee te werken en de klant is tevreden met het uiterlijk en uitvoering.

Kraanponton Scheepswerf Bouwer

Kraanponton Scheepswerf Bouwer

In opdracht van Scheepswerf Brouwer hebben wij onlangs het complete dek geconserveerd. Dit hebben wij behandelt met RS500 P, RA500 M en de kleurvaste UV bestendige RC500 GTC.

Sleepdienst Bos "Tiny"

Sleepdienst Bos "Tiny"

In opdracht van Sleepdienst Bos hebben wij de "Tiny" "nat gestraald", dit deden we op de helling van Scheepswerf Brouwer. Daarna in de RS500 P, onze primer, gezet. Hierna verschillende facetten gezet met onze RA 500 M en voor de finishing touch hebben wij het afgewerkt met RC500 GTC. Op de laatste foto, ziet u het eindresultaat.

Sluizencomplex Terneuzen

Sluizencomplex Terneuzen

In opdracht van F.L. Liebregts hebben wij als onderaannemer door delen geconserveerd die met een droog zetbak niet geconserveerd konden worden. Dit complexe werk hebben wij gerealiseerd door voorbehandeling, inclusief afzuiging toe te passen en daarna onmiddellijk gereinigd met demi water, waardoor de damwanden gereinigd waren van zout. Wij hebben, om zoutinsluiting te voorkomen, na het behandelen met demi water direct onze RS500 P aangebracht. En om een langere garantieperiode mogelijk te maken hebben wij als finishing touch gebruikt gemaakt van onze RA 500 UW/ LV als toplaag.

Noodreparatie tankclearing te Pernis

Noodreparatie tankclearing te Pernis

De slotbouten van deze tank bleken zo doorgeroest dat deze er uit geklapt waren. We hebben dit gat snel kunnen repareren met onze Alfa Poxy. Alfa Poxy's eerste reparatie bij nader onderzoek bleek de tank op meerdere plekken onderhoud nodig had. Echter wel in een bijzonder kort tijdsbestek. In nog geen 27 uur hebben wij dit gerealiseerd, zodat alle zwakke plekken binnen de tank, voorbehandeld en beschermd zijn! Aansluitend kon de tank weer gevuld worden en operationeel zijn. Normaal gesproken neemt zo'n exercitie 3 weken in beslag! Wij hebben het verder behandelt met de RS 500P en de RA 500 UW/ LV Unknown-5.jpeg Unknown-2.jpeg Unknown-3.jpeg

Conserveren Sluis Ambt Delden

Conserveren Sluis Ambt Delden

In opdracht van G.W.W. Van Mourik hebben een wij een proefvak geplaatst. Voorgaande alternatieven van andere leveranciers brachten hen geen uitkomst. Naast twee andere fabrikanten, hebben wij óók een proefvak gezet, die wél het gewenste resultaat behaalde. Onze coatings blijken als enige wel succesvol te zijn! We hebben gebruik gemaakt van de RS500 P en de RA500 UW/V. , ten behoeve van het onderwatergedeelte van een conservering van een sluisvak. onlangs werkzaamheden verricht. Wij gebruikten hier EPO-Chem RS 500P, RA500 M en RA500 UW/LV

Conserveren gasleiding Utrecht

Conserveren gasleiding Utrecht

Het verzorgingstehuis werd bedreigd met sluiting vanwege de erbarmelijke staat van gasleidingsbuizen, deze stonden op het punt om afgekeurd te worden. Vanwege de nauwe ruimte waar de gasleiding zat, kon er namelijk met andere coatings niet worden gewerkt, vanwege de giftige dampen die daarbij vrij zouden komen. Na onze behandeling is de gasleiding weer goedgekeurd. Onze oplossingvrije coating dampt niet, waardoor werken in kleine of besloten ruimtes, zoals hier het geval was, toch mogelijk is! We hebben hier gebruik gemaakt van onze innovatieve primer RS 500 P en de RA500 M.

Behandeling van giertanks Loonbedrijf Wen de Jong

Behandeling van giertanks Loonbedrijf Wen de Jong

Vanwege de agressieve werking van mest op het staal, die ervoor zorgt dat giertanks vaak zeer snel qua kwaliteit achteruit gaan en moeilijk te conserveren zijn, heeft Loonbedrijf Wen De Jong ons ingeschakeld. Eerdere toepassingen van andere conserveringsbedrijven hadden niet tot het juiste resultaat geleidt. Wij hebben voor de behandeling van de giertanks gebruik gemaakt van onze coatings RS500 P en RA500 M. Die voldoen nu reeds 3 jaar, zondere enige achteruitgang!

Attractiepark Walibi behandeling staanders

Attractiepark Walibi behandeling staanders

Onlangs hebben wij in het bekende attractiepark Walibi, ter voorkoming van achteruitgang, de staanders, die voortdurend in het water staan bij een waterattractie, geconserveerd. De RS500 P en de RA500 M zijn hier toegepast.